Humor Besökstoppen Follow on Bloglovin

tisdag 12 mars 2013

Tips för dig som vill vara riktig man på kontoret


Tjena!

Vissa män jobbar på kontor. Kontor är en miljö där det ibland kan vara svårt att verkligen vara en riktig man. Man måste bete sig på ett speciellt sätt och inte vara för macho. Folk kan ju bli ledsna då.

Här kommer några tips för er som vill vara riktiga män trots att ni jobbar på kontor.

1. Vattentank. Häng vid vattentanken med andra i samma situation som du. Där kan man snacka manliga saker som ni ser på bilden ovan. Det är din oas i dagens androgyna kontors landskap.

2. Finns ingen vattentank så se till att chefen fixar en omedelbart!

3. Hitta en kontors bro! Detta är viktigt. Studier visar att packbros har ökad manlighet jämfört med lonebros. Tänk på det som ett wolfpack.

4. Ta dig tid att göra lite situps och pushups. Kanske under ditt skrivbord. Tar ju bara 5 minuter men ökar manligheten avsevärt.

5. Fistbumps. En väldigt viktig aspekt av manligheten som många inte tänker på. Fistbumps ökar testosteron nivån hos män. Detta är bevisat. Kanske.

Hoppas detta hjälper er män därute i kontors helvetet. På bilden ovan ser ni mig och en av mina bros demonstrera hur det kan gå till. Som ni ser så är det vattentanks scenariot som demonstreras här. Notera även att skägg är närvarande på båda två. Manligt!

Lycka till!

2 kommentarer: