Humor Besökstoppen Follow on Bloglovin

måndag 13 maj 2013

Svensk Ishockey - Omanligt

Ishockey är ju något som är väldigt manligt. Så här i VM tider så blir man ju extra taggad. Jag älskar att kolla på ishockey. Hårda tacklingar och snabb action.

VM är ju grymt kul också eftersom man får se sitt land krossa motståndet. Det är extra speciellt när Sverige möter Finland i OS eller VM. Matcherna är ju sjukt bra oftast och rivaliteten mellan lagen lyser och får gubbarna att köra extra hårt.

Men nu får det fan i mig vara nog. VM 2013 är ett skämt från svenskt perspektiv. Aldrig någonsin har jag sett ett lag vara så fullkomligt förvirrat som Sverige i ishockey VM 2013. I samtliga matcher hittils har de spelat väldigt omanligt. Vinst eller förlust spelar ingen roll. Man skäms ju.

Fråga: Vad är det som gör att ett professionellt tävlings lag i någon sport tappar all kämparglöd? Svar: Ingen jävla aning. Omanligt som fan!

De spelade hockey som in i helvete mot Tjeckien i första perioden. Oj vad jag var glad! Sedan tog de ledningen. 2-1 och då slutar de kämpa! De tror att de är säkra! Man blir tokig. Vad hände med lite jävlar anamma?

Nej sverige spelar individuellt just nu. Och sedan undrar de vad som är fel. Vad sägs om att spela lite ishockey? Som ett lag? Kolla på schweizarna! Där har ni ett lag! Spelar de såhär i fortsättningen också blir det guld.

Sverige missar nog medalj tyvärr. Att Sedinarna har kommit över nu spelar ingen roll. 2 mot 5 spel är svårt.

Omanligt som fan i hockey VM just nu. Vi får se vad som händer framöver.
Ha det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar